Blog

Twin-Set

Budapest-Kecskemét Gioia Fashion üzletben várjuk szeretettel az Olasz ruhák és kiegészítők szerelmeseit. 
Kis üzlet a Nádor utcában, szinte egy kis ékszerdoboz. Teljes körű kiszolgálás és vevőközpontúság. Akár órákat is ellehet tölteni azzal,hogy kiválasszuk a tökéletes ruhát a megfelelő alkalomra. Twinset, Blugirl, Liviana Conti egyedi márkák várják a kedves vásárlókat. 

_mg_8549

Advertisements

Tavaszi Outfit a Gioia Fashion üzletünkből

Sárga és Piros


Liviana Conti táska

Blugirl cipő

Twinset kulcstartó


Piros szín              

A piros szín optimista, aktív tevékenységre serkentő, a forróság, mozgás, harc, szenvedélyes élet színe. A legemberibb kifejezőeszköz, extrovertált szín, amely az élet teljességével, a bátorsággal, áldozatkészséggel, szeretettel, erős érzelmekkel és szenvedélyes cselekedetekkel függ össze.

                                                                     Sárga  szín

 A nap, a fény és az optimizmus színe, mely felfrissít, tevékenysérgre serkent és megfoszt a félelemtől. Megőrzi az éberséget, fokozza a koncentrációt, az alkotókészéget és bölcsességet jelképez. Ösztönzi a motorikát, fontos jellemzője a kommunikációs készség (a postaládák is sárga színűek).

Hogyan válasszunk melltartót?

A melltartó választás minden nőnek nehézséget jelenthet. A zsúfolt hétköznapokban ha elszakad a kedvenc melltartónk és gyorsan keresnünk kell egyet akkor a leggyorsabb megoldást választjuk: elrohanunk a legközelebbi üzletbe és megvesszük ami a kezünkbe akad. Árban és méretben talán jó és már kész is. Vessünk együtt véget a gyors és haszontalan vásárlásnak és tudatosan válasszuk ki a kedvenc ruhadarabjainkat, főleg ha fehérneműről van szó.Inkább kevesebbet de szebbet._mg_8691

 Mik számítanak?

  • Kényelem. A legfontosabb összetevő, hiszen nem szeretnénk az irodában vagy fizikai munkavégzés közben szúró fájdalmat érzeni a kosár mentén.
  • Méretezés. A pontos méretű és NEM szoros fehérneműnek olyan érzést kell keltenie mintha rajtunk sem lenne. Nem csúszkál és pontosan illeszkedik a testünkhöz.
  • Utoljára de nem utolsó sorban a kinézet is számít. Amikor a kényelem szépséggel és minőséggel

_mg_8685

Igazán különleges Olasz fehérneműket találhatnak Budapesti és Kecskeméti üzletünkben. Jelige a minőség és elegancia.


Gioia Fashion


 

Minden ami csillog.

 


Ezüst


Minden nap összeállítok egy outfitet a Gioia Fashion üzletben és írok róla továbbá vizuális anyagot is készítek róla.

Miért szeretem? Az Olasz ruha minősége vitathatatlan számomra. Annyira különleges de mégis hétköznapi. Minden stílus kombinálható. A választék széleskörű. Basic és különleges darabok is megtalálhatóak.


Loriblu magassarkú


_mg_8589

Ezüst Glitter mindenek felett! Ehhez :

_mg_8612

_mg_8616

_mg_8611

Outfit kipipálva!